Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw website hoger in de resultaten van zoekmachines terecht komt. Wij kunnen uw website optimaliseren voor zoekmachines door integratie van een Search Engine Optimalization plugin, link building, het installeren van een caching plugin en integratie van een sitemap

INTEGRATIE SEO PLUGIN

Als u een WordPress website of een webwinkel heeft, kunt u een SEO plugin laten integreren in uw website. Hiermee kunt u de website per pagina optimaliseren voor zoekmachines. Hierbij kunt u per pagina een belangrijk sleutelwoord instellen waarop u gevonden wil worden.

OPTIMALISATIE TEKSTEN

De teksten van uw website dienen niet alleen leesbaar te zijn voor uw bezoekers, maar ook voor zoekmachines. De website dient de sleutelwoorden te bevatten waarop u gevonden wil worden. Onze tekstschrijvers kunnen uw teksten herschrijven zodat de tekst leesbaar blijft en tevens geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

NIEUWSBERICHTEN & BLOG

De positie van uw websites in zoekmachines is voor een deel afhankelijk van de teksten en de actualiteit van uw website. Als u nieuwsberichten of een blog op uw website plaatst en regelmatig nieuwe berichten plaatst, zullen zoekmachines uw website hoger plaatsen in zoekresultaten.

LINK BUILDING

U kunt links ruilt met startpagina’s en websites van bijvoorbeeld partners waarmee u werkt, hiermee wordt het aantal inkomende links van uw website verhoogd. Zoekmachines plaatsen websites met een groot aantal links vaak hoger in de zoekresultaten. U kunt zelf links ruilen of door ons links laten ruilen.

CACHING PLUGIN

Door de installatie van een caching plugin wordt de laadtijd van uw website veel sneller. Hierdoor zullen zoekmachines uw website hoger in de zoekresultaten plaatsen. Klik hier om meer te lezen over een Caching plugin.

INTEGRATIE VAN EEN SITEMAP

De integratie van een sitemap waarin alle pagina’s van uw website in een map vermeld staan. Hierdoor kunnen de pagina’s van uw website sneller worden geïndexeerd door zoekmachines. Heeft u interesse in zoekmachine optimalisatie?  Neem dan contact met ons op via e-mail info@clickbizz.nl of telefonisch via 013-5335347 voor een vrijblijvende offerte.

Neem telefonisch contact met ons op 013-5335347
of email naar info@clickbizz.nl

Bij Clickbizz Internet Solutions staan jij en jouw website centraal.

Verkeersschool Meerzicht en Van Maanen

Websites