20 jaar ervaring bij Clickbizz

Bij Clickbizz ben je verzekerd van de beste resultaten. Dit komt door 20 jaar ervaring, waarbij een team van professionele ontwerpers en programmeurs betrokken zijn om de website te kunnen ontwerpen en ontwikkelen. We ontwikkelen uitsluitend betaalbare en professionele websites die geheel naar jouw wensen op maat gemaakt kunnen worden. De aantrekkelijke tarieven maken het jou mogelijk om een eenvoudig online visitekaartje, uitgebreide webwinkel of webapplicatie te hebben.

Het totaalplaatje voor jouw bedrijf

Mijn naam is Manolito van de Wouw, de eigenaar van Clickbizz. In 2000 ben  ik zoals veel andere ondernemers begonnen op mijn zolderkamer. Van hieruit ging alles in werking en ontstond het bedrijf waar ik nu al 20 jaar samen met onze medewerkers werk om bedrijven te helpen een goed functionerende website op te zetten en verder te ontwikkelen. Clickbizz doet daarom meer dan alleen het ontwikkelen, maar levert een totaalplaatje waarmee jouw bedrijf geholpen is en de klanten aan het bedrijf gebonden worden.

Een website die naar behoren werkt

Ook de wensen van de bezoekers moet hierbij centraal staan. Jij kent jouw bezoekers het beste, waardoor er altijd goed naar jou geluisterd wordt. Daarmee gaan wij verder dan alleen het ontwerpen van een eenvoudige website. Zo worden alle functies doorgevoerd van de website, waardoor de bezoekers direct de weg kunnen vinden en jouw website altijd naar behoren zal werken. Ook webwinkels behoren hierbij tot de mogelijkheden. Om het nog verder af te maken verzorgen wij ook een database gestuurde webapplicatie, zodat alles direct doorgevoerd kan worden.

Een goede samenwerking is het halve werk

Als je meer wilt weten over onze diensten met betrekking tot jouw website, neem dan snel contact met ons op. We kunnen samen met jou bekijken hoe je de doelen van het bedrijf op de juiste manier door kunt voeren en hoe de functies van jouw website hierop aangesloten kunnen worden. Door een goede samenwerking en communicatie kunnen we ervoor zorgen dat jouw website doet waarvoor deze gemaakt is. Wacht daarom niet te lang en maak een afspraak, zodat we gelijk aan de slag kunnen gaan met de ontwikkeling.

Neem telefonisch contact met ons op 013-5335347
of email naar info@clickbizz.nl

Bij Clickbizz Internet Solutions staan jij en jouw website centraal.

Menu