Professionele en betaalbare Webapplicaties

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties. Hierbij maken wij gebruik van moderne technieken en houden wij rekening met uw wensen en de wensen van de bezoekers van uw applicatie.

WEBAPPLICATIES

Er zijn een groot aantal toepassingen voor webapplicaties: Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een op maat gemaakt Content Management Systeem te ontwikkelen waarmee u zelf uw website kunt bijhouden. Wij kunnen ook een ‘spider’ ontwikkelen die de inhoud van een groot aantal webpagina’s bekijkt en gegevens opslaat. Op deze manier zal de data op een website in een database worden opgeslagen. Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van een CMS, spiders, extranets, koppelingen met XML feeds en webservices, enz. Heeft u bijvoorbeeld een database die u wilt koppelen aan uw website, dan kunnen wij de inhoud van uw website automatisch laten aanpassen aan uw database.

PHP & MYSQL

Wij programmeren applicaties in PHP en gebruiken de database MySQL. Dit zijn de meest gebruikte technieken voor internet. Heeft u interesse?

Neem telefonisch contact met ons op 013-5335347
of email naar info@clickbizz.nl

Bij Clickbizz Internet Solutions staan jij en jouw website centraal.

Verkeersschool Meerzicht en Van Maanen

Websites