Voordelig webdesign Breda

WAAROM KIEZEN BEDRIJVEN IN DE REGIO BREDA VOOR ONS?

Clickbizz Internet Solutions ontwikkelt professionele websites in Breda en omstreken tegen aantrekkelijke tarieven. Ook voor bedrijven uit andere regio’s bieden wij een compleet pakket diensten van het ontwerpen van logo’s tot het ontwikkelen van databasegestuurde webwinkels. Ons webdesign kenmerkt zich door professionele, tijdloze, moderne en smaakvolle ontwerpen onderverdeeld in succesvolle webdesigns structuren. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites op basis van WordPress en WooCommerce webwinkels.

WordPress is een van de meest gebruikte content management systemen waarmee u gemakkelijk uw website kunt onderhouden. Er zijn veel plugins voor WordPress, waarmee u snel en tegen lage kosten uw website kunt uitbreiden, zoals contactformulieren, webwinkels en zoekmachine optimalisatie plugins.

WooCommerce is een van de meest gebruikte e-commerce platformen waarmee gemakkelijk webwinkels ontwikkeld kunnen worden. Het systeem heeft een Nederlandstalige backoffice, ondersteuning voor meerdere talen en kan uitgebreid worden met een groot aantal extensies. Daardoor is het tegen lage kosten mogelijk om de webwinkel uit te breiden met extra functionaliteit, zonder dat u op maat moet laten programmeren. Hiermee bespaart u veel kosten.

Tarieven voor webdesign in Breda

Ontwerp huisstijl
Wij ontwerpen een complete huisstijl vanaf € 250,00 excl. BTW. U ontvangt daarvoor 5 ontwerpen van een logo waaruit u een keuze kunt maken, ontwerp van uw visitekaartjes en ontwerp van uw briefpapier.

Website met WordPress Content Management Systeem
U kunt bij ons een WordPress website laten ontwikkelen vanaf € 750,00 excl. BTW. Wij ontwikkelen daar voor een complete website met 10 pagina’s, fotoalbum, contactformulier en zoekmachine optimalisatie. Wij passen de kleuren en het logo aan uw huisstijl aan en u ontvangt van ons een uitleg via Teamviewer. Het is ook mogelijk om een uitgebreide website of een template op maat te laten ontwikkelen.

Webwinkel met WooCommerce Content Management Systeem
U kunt bij ons een WooCommerce webwinkel laten ontwikkelen vanaf € 1000,- excl. BTW. Wij ontwikkelen daarvoor een website inclusief opmaak van 5 pagina’s en 20 afbeeldingen, aanpassen van de kleuren en het logo, contact formulier, blog, zoekmachine optimalisatie, iDeal integratie, Installatie en integratie van WooCommerce op uw server, Instellen van 10 categorieën en toevoegen van 10 producten. U kunt een onbeperkt aantal categorieën en producten toevoegen.

Uitgebreid dienstaanbod

Onafhankelijk advies voor uw website

Veel ervaring op het gebied van webdesign en e-commerce

Wij hebben een team ervaren programmeurs en ontwerpers

Wij zijn gevestigd in Berkel-Enschot, vlakbij Eindhoven

Persoonlijk klantcontact

Neem telefonisch contact met ons op 013-5335347
of email naar info@clickbizz.nl

Bij Clickbizz Internet Solutions staan jij en jouw website centraal.