Goedkope WordPress website

Wat is WordPress?

WordPress is een van de meest gebruikte content management systemen waarmee u gemakkelijk uw website kunt onderhouden. Er zijn vele plugins voor WordPress waarmee u snel en tegen lage kosten uw website kunt uitbreiden, zoals contactformulieren, webwinkels en zoekmachine optimalisatie plugins.

Wat kost WordPress?

WordPress is Open source en kan gratis gedownload worden. Daardoor is WordPress populair en worden er veel templates en plugins voor WordPress ontwikkeld. U kunt WordPress op bijna elk webhosting pakket installeren.

Wat kost een WordPress website?

U kunt een WordPress website laten ontwikkelen vanaf € 750,00 excl. BTW. Wij ontwikkelen daar voor een complete website met 10 pagina’s, fotoalbum, contactformulier en zoekmachine optimalisatie. Wij passen de kleuren en het logo aan uw huisstijl aan en u ontvangt van ons een uitleg via Teamviewer. Het is ook mogelijk om een uitgebreide website of een template op maat te laten ontwikkelen.

Maatwerk plugins

Wij kunnen een op maat gemaakte plugin voor u ontwikkelen. Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van WordPress plugins, bijvoorbeeld voor het koppelen van data aan uw website.

Bent u op zoek naar een professioneel ogende en goedkope WordPress website? Clickbizz Internet Solutions is hierin gespecialiseerd.

Neem telefonisch contact met ons op 013-5335347
of email naar info@clickbizz.nl

Bij Clickbizz Internet Solutions staan jij en jouw website centraal.