Heeft u een trage website?

één van de belangrijkste aspecten van een website is de snelheid. Een trage website is erg vervelend voor de bezoeker van de website en kan er zelfs voor zorgen dat mensen de website verlaten. Als u beschikt over een snelle website heeft u niet alleen tevreden gebruikers, maar zal het ook de conversies van webwinkels bevorderen en zal de vindbaarheid in Google een stuk verbeteren. Laadsnelheid speelt een grote tegenwoordig en dus vindt Google het belangrijk dat snelle websites boven de langzame websites worden weergegeven.

Clickbizz Internet Solutions heeft daarom besloten alle klanten een caching plugin aan te bieden waarmee een website tot 30 keer zo snel wordt.

Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen nu bij ons terecht voor de integratie van een caching plugin voor een website. Tijdelijk bieden wij deze plugin aan voor €49,- (normale prijs €99,-).

Het integreren van een caching plugin op WordPress website of website Brengt voordelen met zich mee. Hieronder zal ik de voordelen toelichten.

Caching per pagina

Doormiddel van caching per pagina zullen de pagina’s die worden bezocht opgeslagen worden in de browser van de gebruiker. Hierdoor zal het 2e bezoek van de gebruiker aan de website een stuk sneller gaan omdat de website doormiddel van opgeslagen data minder laadtijd nodig heeft.

Afbeeldingen worden pas geladen wanneer nodig

Mensen zijn zich vaak niet bewust dat wanneer zei een afbeelding op website plaatsen dit een negatief gevolg heeft voor de laadsnelheid van de website. Vaak wordt niet eens naar de grote van de afbeelding gekeken en worden er soms afbeelding van ruim boven de 2 mb geupload. Onze caching plugin heeft hier een oplossing voor; om te voorkomen dat de website trager wordt doormiddel van de afbeeldingen zorgt de caching plugin ervoor dat de afbeeldingen pas worden geladen op het moment dat ze daadwerkelijk in beeld verschijnen. Zo worden bij grote pagina’s de afbeeldingen die onderaan staan pas geladen als er wordt gescrolld op de website.

Vindbaarheid zoekmachines

Onze caching plugin stimuleert het bezoeken van de bekeken website en heeft daardoor een positief effect op de vindbaarheid. Zoals al eerder vermeld worden snelle website hoger in google geplaatst.

Automatisch verkleinen van webbestanden

Het is logisch dat hoe kleiner de bestanden op de website des te sneller de laadtijd wordt. Onze caching plugin zorgt ervoor dat alle bestanden van uw website (Javascript, HTML en CSS) worden gecomprimeerd.

Al deze voordelen zorgen ervoor dat (afhankelijk van de hoeveelheid en grootte van de bestanden) uw website minimaal 2 keer en maximaal 30 keer sneller wordt.

Heeft u interesse in de Caching Plugin? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel 0135335347.