Zoals u wellicht weet is Clickbizz Internet Solutions gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites. We ontwikkelen ook steeds vaker op maat gemaakte websites voor klanten, die op basis van het ontwerp van een grafisch vormgever ontworpen zijn. Wilt u weten hoe wij dit kunnen aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven? Hier leg ik u uit hoe en wat het kost.

WordPress template van Themeforest

Wij kopen voor een op maat gemaakte WordPress website een template van www.themeforest.net die veel op het ontwerp lijkt, die we als basis voor de website gebruiken. Het menu, de slider en de footer zijn vaak belangrijk. Als deze al redelijk aansluiten bij uw ontwerp, scheelt dit veel tijd. Tevens bekijken we wat de mogelijkheden van de template zijn en of de template een hoge kwaliteit heeft. U wilt de website gemakkelijk kunnen onderhouden en u wilt zo min mogelijk bugs. Door het gebruik van een template bespaart u duizenden Euro’s en kunnen wij vaak binnen enkele dagen een op maat gemaakte website ontwikkelen. Daardoor zijn de kosten laag. U betaalt vaak al snel duizenden Euro’s voor een op maat gemaakte WordPress website, maar wij bieden dit al aan vanaf € 499,00 excl. BTW.

Gemakkelijk Content Management Systeem

Als u een template kiest met een Pagebuilder, is het gemakkelijk om uw website te onderhouden. U kunt de website zelf gemakkelijk en snel aanpassen en extra functionaliteit en pagina’s toevoegen. Wij ontwikkelen elke week een aantal WordPress websites en weten welke templates het beste zijn. Vraag ons om vrijblijvend advies als u vragen heeft.

WordPress plugins

Als u functionaliteit nodig heeft, die veel tijd kost om te ontwikkelen, kan met de integratie van een of meerdere WordPress plugins snel en gemakkelijk functionaliteit aan uw WordPress website toegevoegd worden. Wanneer het nodig is passen wij de plugins aan zodat deze voldoen aan de functionaliteit die u nodig heeft.

Heeft u interesse in een op maat gemaakte WordPress template? Neem dan contact met ons op.
Manolito van de Wouw is directeur van Clickbizz Internet Solutions. Hij plaatst regelmatig nieuws op de website.