Clickbizz.nl, het e-commerce platform voor webshops

Clickbizz Internet Solutions is sinds 2000 gespecialiseerd in het ontwerpen van websites, webwinkels en database gestuurde webwinkels. In 21 jaar heeft Clickbizz veel ervaring opgedaan over e-commerce. Wij hebben vooral de laatste tijd gemerkt dat er veel behoefte is aan een website voor webshopeigenaren waar gemakkelijk leveranciers van onder andere tools en plugins vergeleken kunnen worden. Door de Corona crisis is het aantal webshops explosief gestegen en al deze ondernemers kunnen op dit moment nergens terecht voor een onafhankelijke vergelijking. Clickbizz Internet Solutions heeft hiervoor een oplossing: een e-commerce platform waar gemakkelijk tools, plugins en Payment Service Providers vergeleken kunnen worden.

Ingezameld: € 80.000,00

Doel: € 100.000,00
80%
80%

Verdienmodel

Elke bezoeker kan gratis gebruik maken van het platform. Het verdienmodel is gebaseerd op affiliate marketing. Bij affiliate marketing krijgt het platform dat een klant aanbrengt een vergoeding per verkoop. Tevens bieden wij consultancy diensten aan en kunnen webshop eigenaren een offerte aanvragen die worden verdeeld over een aantal webdesignbedrijven. De webdesigners betalen voor de leads. Een aanvraag wordt naar maximaal 6 webdesigners gestuurd die € 15,00 excl. BTW per aanvraag betalen.

Webshop tools

Wij verzamelen ongeveer 300 webshop tools waarmee bedrijven gemakkelijk hun webshop kunnen ontwikkelen of optimaliseren. Een groot deel van deze tools geeft een eenmalige of terugkerende commissie. Deze vergoeding is een affiliate commissie.

Bijvoorbeeld:

Een bezoeker van de website koopt via een link een dienst om de laadtijd van zijn webshop te optimaliseren en betaalt hiervoor € 180,00 per jaar. Het platform krijgt hiervoor 20% commissie per jaar. De bezoeker levert € 30,00 per jaar op.
De bezoeker kan meerdere tools bestellen. Hij kan bijvoorbeeld ook een tool voor conversie optimalisatie bestellen en een contract bij een Payment Service Provider voor online betalingen. Veel van deze bedrijven geven een percentage of een bedrag per verkoop. Op die manier leveren sommige klanten honderden Euro’s per jaar op.

Wij hebben momenteel al meer dan 300 webshop tools verzameld die u kunt vinden bij https://www.clickbizz.com/webshop-tools.

Webshop plugins

Wij verzamelen ongeveer 500 plugins waarmee webshops de functionaliteit van hun webshop kunnen uitbreiden. Net als bij de webshop tools geeft ook een groot deel van de softwaremakers van deze plugins een eenmalige of terugkerende commissie.
Wij hebben al meer dan 100 plugins verzameld die u kunt vinden bij https://www.clickbizz.com/webshop-plugins.

Payment Service Providers

Wij hebben een overzicht van alle veel gebruikte Payment Service Providers voor Nederlandse webshops. U kunt dit overzicht bekijken bij https://www.clickbizz.com/online-betalen-webshop/payment-service-providers. Wij zijn bezig met het optimaliseren van alle teksten en tarieven.

U kunt de betaalmethodes bekijken bij https://www.clickbizz.com/online-betalen-webshop/betaalmethodes.
Veel Payment Service Providers geven net als de webshop tools en plugins een affiliate commissie over de transacties. Mollie geeft bijvoorbeeld € 0,02 commissie voor elke transactie van een webshop. Als een webshop elke dag 300 bestellingen heeft, levert dit € 6,00 affiliate commissie op, jaarlijks € 2.190,00.

Uniek

Ons platform is uniek in Nederland, geen enkele andere website heeft zo’n uitgebreid overzicht aan tools, plugins, Payment Service Providers, informatie en nieuws. Wij updaten dagelijks ons platform met nieuws en kunnen daardoor een hoge positie krijgen in Google.

Wij willen onze domeinnaam clickbizz.nl gaan inzetten voor het platform. Onze eigen klanten komen momenteel vooral via mond-tot-mond reclame en aquisitie waardoor het voor ons gemakkelijk is om voor onze eigen website een andere domeinnaam te gebruiken. De domeinnaam clickbizz.nl heeft een hoge domain authority van 73, dit is heel hoog op een schaal van 0-100.
Wij hebben 485 verwijzende websites en meer dan 136.000 links.

Door de hoge domain authority is het gemakkelijk om hoge posities in Google te halen. Wij hebben zonder dat we hier veel tijd aan besteed hebben al een top 3 positie in Google op “Webshop tools” met meer dan 39 miljoen resultaten. https://www.google.nl/search?q=webshop+tools (Deze positie kan veranderen in verband met optimalisatie).

Investeer in Clickbizz.nl en wordt mede-eigenaar!

Wij willen met ons platform snel de grootste worden en zijn daarvoor op zoek naar kapitaal. Daarvoor willen wij een nieuw bedrijf oprichten waarvan de investeerders mede-eigenaar worden. Wij zetten onze beste domeinnaam, heel veel tijd en energie in. Wij denken voor een succesvolle marketingcampagne, het uitbreiden van het platform en de kosten voor het eerste jaar minimaal € 100.000,00 nodig te hebben. Daarom zijn wij op zoek naar investeerders die minimaal € 1250,00 willen investeren in ons platform. In ruil voor de investering bieden wij de investeerders 40% van de aandelen. U krijgt voor elke € 2500,00 1 aandeel.

Daarmee schatten wij de waarde van het platform in op € 250.000,00. De waarde zal bij succes uiteindelijk veel hoger worden. Er starten veel webshops en webshops die willen professionaliseren hebben veel diensten nodig.

Wanneer wij het bedrag of een groot deel daarvan ophalen willen wij het platform na de zomer lanceren. Investeerders die ervaring hebben met marketing zijn ook welkom!

[wpdatachart id=”6″][wpdatachart id=”7″]

Omzetprognose

Clickbizz.nl genereert omzet uit verschillende bronnen:

• Affiliate commissie van tools, plugins en Payment Service Providers
• Inkomsten uit consultancy
• Offerte aanvragen en leads webdesignbedrijven

Wij gaan voor de berekening van de omzet uit van de volgende bezoekersaantallen:

[wpdatatable id=1]

Bij de prognose houden wij rekening met rustige zomers en gaan wij uit van een groei in Nederland en België.
Wij gaan uit van een conversie percentage van 3%. Dat betekent dat 3% van de bezoekers een dienst afneemt bij een van de partners of een consultancy advies aanvraagt. Tevens gaan wij uit van een gemiddelde commissie van € 25,00 per sale.

[wpdatatable id=3]

Na een succesvolle lancering in Nederland en België kunnen wij uitbreiden naar het buitenland door de vertaling van alle teksten naar Engels en Duits.

Geïnteresseerd in ons voorstel?

Bent u geïnteresseerd in ons voorstel? Dan kunt u voorinschrijven door middel van het invullen van het formulier, stuur een e-mail naar info@clickbizz.nl of bel 0135335347.

Het bedrag dient voor 14-8-2021 overgemaakt te worden.

Ik heb interesse in participatie, neem contact met mij op!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Menu