[vc_empty_space]
[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-television” size=”xl” align=”center”]

Overzichtelijk design

[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-window-restore” size=”xl” align=”center”]

Zeer uitgebreide weergave

[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-list-alt” size=”xl” align=”center”]

Alle verdiensten op één plek

[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-eur” size=”xl” align=”center”]

Uitgaven per klant

Dankzij de overzichtelijkheid heeft u in een mum van tijd gezien hoeveel er financieel is binnengekomen in een maand, per maand.

Er zijn verschillende kopjes in te stellen, zoals prijs exclusief en inclusief BTW, verzendkosten, BTW van verzendkosten en meer.

Met deze plugin kunt u alle verdiensten en inkomens van andere websites en webwinkels op één plek zetten. Deze gegevens kunt u ten alle tijden inzien.

Naast alle uitgaven hebben we een knop geïmplementeerd waarmee u per maand kunt zien welke klanten voor  welk bedrag wat hebben gekocht.

[vc_separator]

Clickbizz Internet Solutions heeft een plugin ontwikkeld waarmee u de inkomsten en klantbetalingen kunt inzien. Deze plugin kunt u op een willekeurig adres zetten. Vervolgens kunt u in de plugin zelf instellen van welke websites en webwinkels u de inkomstengegevens wilt zien. Deze worden dan netjes en overzichtelijk weergegeven in een tabel.

Door middel van de API-keys van uw websites of webwinkels importeert onze plugin de gegevens ervan. Op deze manier hoeft u maar één overzicht aan te houden om alle betalinggegevens van uw websites en/of webwinkels te kunnen zien.

Bekijk onderstaande afbeeldingen voor een beter beeld van de plugin.

[vc_single_image image=”4159″ img_size=”full” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”]
[vc_single_image image=”4160″ img_size=”full” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”]
[jt_call_to_action title=”Geïnteresseerd?” call_content=”Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons en vraag een gratis offerte aan.” button1_text=”CONTACT” button1_link=”/contact”]

Contact

Menu